Принтер, зчитувач ID-паспортів і ноутбук придбані в рамках проекту агентства ООН у справах біженців щодо посилення спроможності органів місцевої влади для розширення послуг, які надаються населенню. 

Окрім села Іванопілля, до складу старостинського округу входять п'ять населених пунктів -- Диліївка-1 і Диліївка-2, Біла Гора, Олександро-Шультине і Неліпівка. Загалом на території округу майже дві тисяч мешканців.

Як розповіла староста Іванопільського округу Людмила Лукичова, через карантинні обмеження чимало державних послуг надається онлайн, але не в усіх жителів є вдома комп'ютери. Зазвичай звертаються по допомогу й літні люди, які не можуть самостійно розібратися в порядку отримання держпослуг у дистанційному режимі. Втім, для роботи з населенням бракувало оргтехніки, й купити її за кошти місцевого бюджету не було можливості. 
Тепер, завдяки новому обладнанню, співробітники старостинського округу зможуть поліпшити якість надання послуг мешканцям громади.

«Від імені жителів Іванопільського старостинського округу та співробітників місцевого самоврядування висловлюємо вдячність Агентству ООН і представникам гуманітарного центру Проліска -- Торецьк за надану благодійну допомогу, -- зазначила Людмила Лукичова. -- Ця підтримка є дуже цінною та своєчасною для нас».

На знімках: під час передачі оргтехніки Іванопільському старостинському 
округу.

Фото зі сторінки гуманітарної місії «Проліска» у Фейсбуці.