Сертифікат і ключі від службового автомобіля Renault Duster, який був придбаний у рамках програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів, отримали поліцейські сектору превенції протидії домашньому насильству Національної поліції Луганщини (на знімку).

На зустрічі керівництва ГУ Національної поліції Луганщини з координаторами програми ООН із відновлення та розбудови миру Романом Хащенковим та Альоною Лебедєвою було обговорено питання подальшої побудови безпечного середовища на території області. Учасники діалогу приділили особливу увагу впровадженню проекту «Безпечне місто». Йшлося про встановлення інтелектуальних відеокамер зовнішнього відеоспостереження у містах і районах області, що сприятиме профілактиці, реагуванню та розкриттю кримінальних правопорушень.

Розширюватимуть на Луганщині й мережу поліцейських станцій та «Центрів безпеки громадян», де разом із правоохоронцями несуть службу рятувальники й лікарі. Відкриття двох таких центрів заплановано цього року.

Фото відділу комунікації поліції Луганської області.