На знімку: під час передачі мобільного Центру надання адміністративних послуг Курахівській громаді.

Новий мобільний ЦНАП діятиме в Курахівській міській територіальній громаді та надаватиме 146 адміністративних послуг для мешканців віддалених населених пунктів.

Заступниця постійної представниці ПРООН в Україні Манал Фоуані зазначила, що Програма розвитку ООН продовжить і надалі надання допомоги громадам на сході. «Для нас важливо надавати допомогу тим людям, які цього найбільше потребують. Сім років військового конфлікту вплинули на життя людей. Передача ЦНАП особливо важлива для кожного зараз, коли пересування людей обмежене через дію протиепідемічних заходів, а отримати адміністративні послуги немає можливості. Зі свого боку ми дякуємо урядові Канади за надане фінансування, обласній владі та місцевому самоврядуванню — за конструктивну позицію та ефективну роботу, що приносить результат», — зазначила Манал Фоуані.

Перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз підкреслив важливість підтримки, яку міжнародні партнери постійно надають Донеччині. «Сьогодні я радий подякувати вам від обласної влади та від пересічних мешканців області. Такі сучасні сервісні пункти можуть значно спростити життя мешканців наших громад», — наголосив перший заступник очільника області.

Вартість машини та обладнання, придбаних для Курахівської громади, перевищує 100 тисяч доларів. Раніше ПРООН передала мобільні ЦНАПи для Вугледара, Мар’їнки та Сіверська. Наприкінці цього року мобільний ЦНАП також отримає Маріупольська територіальна громада.

Фото зі сторінки ПРООН в Україні у Фейсбуці.