«Манчестер Сіті» став першим клубом, який вийшов зі складу після того, як «Челсі» висловив свій намір зробити це, підготувавши документацію для виходу.

«Ліверпуль» заявив, що їхню участь припинено.

«Манчестер Юнайтед» пояснив, що в клубі «уважно дослухалися до реакції фанатів, уряду Великої Британії та інших ключових зацікавлених сторін».

«Арсенал» попросив вибачення і визнав, що «припустився помилки», додавши, що вони відмовилися від участі після того, як дослухалися до фанатів і ширшого футбольного співтовариства.

Очільник «Тоттенгема» Деніель Леві сказав, що клуб шкодує про спричинені «тривогу і розлад».

«Челсі» підтвердив, що «почав формальну процедуру виходу з групи», до якої приєднався тільки наприкінці минулого тижня.

Зазначається, що оголошене в неділю створення Суперліги з 12 клубами викликало загальний осуд — з боку фанатів, футболістів та міністрів у Великій Британії.

За повідомленнями ЗМІ, «Атлетіко», «Барселона», «Мілан» та «Інтер» також готуються до виходу з проекту, проте на момент написання цієї інформації офіційно жоден із цих клубів це не підтвердив.

Президент УЄФА Александер Чеферін привітав зміну ситуації. Раніше повідомлялося, що всі 55 асоціацій-учасниць УЄФА одностайно затвердили декларацію, яка засуджує так звану Суперлігу. Про це повідомляє прес-служба федерації.

Отже, авантюра, котру «закаламутив» президент мадридського «Реала» Флорентіно Перес із поплічниками, луснула, мов мильна бульбашка.