Овни. Цей тиждень принесе вам багато сприятливих можливостей. Саме час активно зайнятися пошуком нових джерел доходу, зміцнити матеріальне становище.

Тельці. На вас цими днями чекає успіх як в особистому житті, так і в професійній сфері. Можете сміливо займатися складними справами, у багатьох із них ви зумієте досягти бажаного.

Близнюки. Цей період може стати успішним у сфері фінансів, цілком можливе отримання несподіваних грошей. Також до вас можуть звернутися з привабливою пропозицією про додатковий заробіток.

Раки. Ці дні подарують вам чудовий настрій і багато позитивної енергії. Використовуйте її для втілення своїх ідей. Цілеспрямованим і наполегливим вдасться досягти успіху.

Леви. Тиждень обіцяє бути продуктивним і насиченим. Ви зумієте знайти нових близьких за духом друзів і завести корисні ділові зв’язки. Складна робота буде даватися легко.

Діви. Ці дні стануть для вас вельми вдалими, принесуть нові рішення давніх проблем. Використовуйте цей період для звернення в потрібні вам інстанції.

Терези. Цей тиждень обіцяє принести вам багато радості. На бажання ви зумієте розкрити свій творчий потенціал, відчуєте успіх у більшості справ.

Скорпіони. Вам рекомендується бути максимально обережними в словах і вчинках, будьте поблажливіші до недоліків близьких людей, бережіть себе і їх.

Стрільці. Ці дні подарують вам привабливість і чарівність, прекрасний настрій і багато уваги від протилежної статі. Найкращий час для нових знайомств — як особистих, так і ділових.

Козероги. Для вас ці дні будуть продуктивними й обіцяють успіх у переговорах і фінансових операціях. Можливі вигідні пропозиції в професійній сфері.

Водолії. Ваші нові знайомства в цей період будуть цікавими і перспективними. У вихідні відвідайте старших родичів або займіться домашніми справами.

Риби. Цього тижня ви відчуєте впевненість у своїх силах і зумієте багато чого досягти — попри перешкоди і зволікання ви зможете зробити купу важливих справ.