У четвер на пункти надійшов ще один препарат -- Johnson & Johnson, а робочий день лікарів і медсестер, які проводять щеплення, подовжено до 22.00. Це дозволяє за добу захистити від коронавірусу майже 100 тисяч людей. 

Як повідомив журналістам генеральний секретар міністерства охорони здоров'я Греції Маріос Фемістоклеус, у травні країна отримає 300 000 доз вакцини Johnson & Johnson, а в червні -- 960 000. За розрахунками міністерства, до кінця червня в 1500 пунктах вакцинації буде імунізовано до чотирьох мільйонів людей. Спеціально підготовлені бригади медичних працівників прийдуть до інвалідів, які не можуть самостійно дістатися пунктів. Їм до 15 травня буде зроблено щеплення вдома. 

За графіком, складеним міністерством охорони здоров'я, зараз щеплення роблять громадянам віком 30--44 роки (вакциною AstraZeneca), 45--49 років -- усіма наявними вакцинами. До пріоритетної групи, як і раніше, входять люди з хронічними захворюваннями, медичні працівники, учителі шкіл і викладачі вишів. 

Вакцинація в країні не була припинена навіть після несподіваної смерті 44-літньої жінки. Їй зробили щеплення вакциною AstraZeneca в одному з пунктів у Салоніках, а буквально за кілька годин вона померла. Професор Георгіос Хрусос, який є членом комітету з вакцинації, заспокоїв громадськість, заявивши, що цей смертельний випадок не пов'язаний з AstraZeneca.  «У цьому випадку слід шукати іншу причину. Очевидно було щось, що зробило її вразливою. І це призвело до летального результату», -- заявив він в ефірі телеканалу ANT1. Адвокат родини загиблої також не пов'язує її смерть із вакциною AstraZeneca. Поки що. Він і родина померлої чекають результатів токсикологічних досліджень. Патологоанатоми стверджують, що «не знайшли жодних гострих причин, які могли спричинити її смерть. Ні тромбозу, ні інших  ускладнень, у яких підозрюють вакцину AstraZeneca, не було встановлено».

Члени комітету з вакцинації закликали греків не панікувати, назвавши цей випадок «трагічною подією, у якій треба ретельно розбиратися», і не грішити на вакцину AstraZeneca.