Під час неї у Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Ю.-А. та Є. Шерегіїв відкриють Центр розвитку польсько-української культури.

«Активна співпраця з європейськими партнерами створює нові можливості для взаємного розвитку та промоції сфери культури», — переконаний заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.

У програмі зустрічі — презентація результатів проекту «Дві культури, одна Європа», обговорення сучасного стану й перспектив подальшого розвитку транскордонного співробітництва у сфері збереження історико-культурної спадщини.

Учасники заходу зможуть ознайомитися з історико-культурною спадщиною на території Закарпаття, яке межує з Польщею. А також подивитися на великій сцені театру виставу-казку «Пес, який зірвався з ланцюга». В прес-службі облдержадміністрації зазначають: проект «Дві культури, одна Європа» в межах Програми транскордонного співробітництва «Польща — Білорусь — Україна» реалізують ГО «Міжрегіональний центр транскордонної співпраці», Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Ю.-А. та Є. Шерегіїв у співпраці з Асоціацією «Інститут пам’яті та спадщини транскордоння» (м. Люблін).

Ужгород.