Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, директор ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» Володимир Альохін (зліва направо).

Триває інтенсивний пошук нових моделей розвитку освіти та науки, нетрадиційних підходів до їхнього впровадження на основі інформаційних і телекомунікаційних технологій.

Які б кардинальні зміни не відбувалися в суспільстві, аграрна освіта залишається однією з найпрестижніших і найзатребуваніших на ринку праці. Тому Національний університет біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) залишається провідним вищим аграрним закладом освіти України, незаперечним лідером освіти та науки світового рівня.

Сьогодні університет цілеспрямовано працює над реалізацією пріоритетів державної політики у сфері освіти — насамперед над забезпеченням доступу молоді до якісної вищої освіти, створенням умов для всебічного гармонійного розвитку особистості.

Колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» має за честь бути відокремленим структурним підрозділом та працювати під мудрим керівництвом і опікою Національного університету біоресурсів і природокористування України та його ректора Станіслава Ніколаєнка, члена-кореспондента НАПН України, доктора педагогічних наук, професора.

Хочу наголосити, всі позитивні зміни в житті коледжу здійснюються за безпосередньої участі та підтримки НУБіП України і особисто ректора. Ми знаємо Станіслава Миколайовича як мудрого керівника, наставника, фахівця, який творчо поєднує освітянську і наукову діяльність та скеровує діяльність університету та відокремлених підрозділів на досягнення високих освітянських цілей. Інноваційні підходи НУБіП України завдяки реалізації програми розвитку «Голосіївська ініціатива», освітньої програми «Агрокебети» забезпечують високу результативність та ефективність підготовки висококваліфікованих фахівців європейського і світового рівня.

Університет координує дії коледжу. Створено всі умови для нашої плідної співпраці — спільні виставки, конференції, рецензування опублікованих видань, обмін досвідом, публікації спільних збірників, розвиток дуальної освіти, участь у міжнародних проектах, вдосконалення практичного навчання, тісна співпраця з виробництвом та багато іншого.

Беручи за взірець активну діяльність університету, педагогічний колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» працює над важливими пріоритетними завданнями та прагне забезпечити своїх студентів необхідними знаннями і практиками та впроваджує все найкраще, що є в Україні і за її межами.

І сьогодні, напередодні 123-ї річниці НУБіП України, я особисто від себе і від імені всього колективу коледжу висловлюю слова вдячності і глибокої шани професорсько-викладацькому складу університету, який, безперечно, заслуговує на слова найвищої подяки за велику працю й щедрий талант передавати свої знання і безцінний практичний досвід молодому поколінню.

Адже сьогодні тисячі висококваліфікованих спеціалістів — випускників НУБіП України — успішно працюють у всіх сферах народного господарства, впроваджуючи в життя набуті знання, генеруючи сучасні ідеї і своєю громадянськістю, моральністю, культурою й сумлінням підтверджуючи високоякісну марку свого закладу. Сукупний внесок усіх, чия доля пов’язана з університетом, у становлення й розвиток нашої держави важко переоцінити.

Ми дякуємо за допомогу, підтримку і глибоко впевнені, що університет і надалі йтиме магістральним шляхом розвитку, наполегливо впроваджуватиме сучасні наукові досягнення, новітні технології, інформаційні системи, формуватиме громадян нової формації, що дасть йому змогу і в майбутньому посідати чільне місце серед провідних закладів країни.

Щиро зичимо колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України та його ректору Станіславу Ніколаєнку успішної роботи на благо України! Нехай шлях кожного викладача, працівника, студента, випускника буде світлим, життєвий небосхил — мирним, а доля прихильною! Щиро бажаємо вам вдачі у наукових пошуках, завзяття у справі, далекоглядності у задумах, нових перемог і вагомих здобутків!

Від імені колективу, директор ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» Володимир АЛЬОХІН.

Фото надано ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України».