І нагадав про те, що під час його перебування прем'єр-міністром (а обійняв він цю посаду 27 квітня 2014 року й працював до 31 травня 2017 року) середня зарплата в країні становила 330 євро.

Він відкрито не приписував собі чи уряду заслугу в постійному зростанні добробуту сербів. "Це цілком ваша заслуга. Насамперед, у тому, що Сербія вже стала не країною, що програли, а переможців. Вона вже може змагатися у всіх областях з іншими країнами й при цьому перемагати і тих, які не десятиліттями, а століттями жили краще за нас", - подякував Александар Вучич сербам. Він закликав їх не спочивати на лаврах, а працювати ще більш старанно, щоб під кінець року зростання економіки Сербії досягло запланованих шести відсотків. Цей рубіж, який, за його словами, ніколи не досягала Сербія, дасть змогу добитися того, що вже 2021 року середня зарплата перевищить символічну межу в 600 євро й закладе надійний фундамент для її подальшого зростання.

Проте не все розділяють радість та оптимізм Александара Вучича. Наприклад сербський колишній дипломат, а нині доктор економічних наук Сречко Джукич заявив, що під час передвиборних кампаній, які в країні ніколи не закінчуються, президент перебільшує економічні успіхи, які, зрозуміло, досягаються під його мудрим керівництвом. Він наголосив, що державна статистична служба підганяє цифри під потрібні для президента висновки. Доктор економічних наук нагадав, що в часи соціалізму в країні спостерігалося економічне зростання навіть у десять відсотків. Але тут можна заперечити і йому - тоді існувала Соціалістична Федеративна Республіка Югославія, до якої входила й Сербія. Але статистика відзначала зростання економічних показників по всій республіці. Професор підкреслив, що зараз Чорногорія за багатьма економічними показниками, зокрема й середньої зарплати, випереджає Сербію. За його твердженням "рівень життя сербських громадян катастрофічно низький", а за межею бідності ледве зводять кінці з кінцями більш як 30 відсотків сербів. Їх виручають безплатні кухні, де раз на день можна одержати тарілку супу.