Четвертий рік поспіль Вінницька міськрада оголошує конкурс серед мешканців міста на краще оформлення будинків, вікон, балконів та дворів «Новорічний настрій».

— Участь у такому змаганні — це гарна нагода  не лише проявити креативність та творчий підхід у створенні святкової атмосфери у рідному місті, а й отримати грошову винагороду, — каже начальник департаменту у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міськради Аліса Мисловська.

У кожній з чотирьох номінацій визначатимуть трьох переможців. За краще оформлення садиби приватного сектора та прибудинкової території багатоповерхівки переможці отримають за перше місце 5000 гривень, за друге та третє — відповідно 4000 та 3000 гривень. За перемогу в оформленні балконів заплатять 4000, 3000 та 2000 гривень. Для тих, чиї вікна найкраще відтворюватимуть атмосферу свята, встановлено нагороди 3000, 2000 та 1000 гривень.

Заявки на участь у конкурсі «Новорічний настрій» прийматимуть до 27 грудня. Як і в попередні роки, переможців нагороджуватимуть під міською новорічною ялинкою. А подарунки вручить міський голова Вінниці Володимир Гройсман.

Вінниця.