Точніше, у 14, оскільки дві школи залишилися без переможців.

Отже, школою № 1 опікуватиметься Олександра Бабій, № 4 — Любов Солтисік, № 16 — Сергій Білоус, № 30 — Оксана Яремко. Школу № 37 очолить Любов Оробець, школу № 40 — Лариса Басараба, Чорнівський НВК — Наталія Карапка, третій та четвертий ліцеї — Ганна Грицюк та Анжела Починок відповідно, а третю, п’яту та сьому гімназії — Оксана Попадюк, Галина Абрам’юк та Світлана Рудько.

У школі № 20 переможця так і не визначили. Обидві кандидатки — Мар’яна Безугла та Олена Шупер — не набрали «прохідний» бал. У школі № 3 обидва кандидати — Світлана Мокрогуз та Олег Рябкін — також не набрали достатної кількості балів для перемоги.

Деякі кандидати, як-от Сергій Кізіма (на знімку вгорі) та Руслана Бабух (на знімку внизу), перемогли відразу у двох закладах. Тож тепер можуть обирати, яку саме школу хочуть очолити. Руслан Кізіма переміг у чотирнадцятій і сорок першій, а Руслана Бабух — у п’ятій і шостій.

Як розповів один із «подвійних» переможців Сергій Кізіма, конкурс був нелегким, але його досвід роботи в освіті, зокрема управлінський, допоміг.

«Над вибором ще вагаюся, все дуже відповідально, хочу своєю роботою додати колективу глибини у викладанні дисциплін, креативу, прагнутиму створити комфортний для учнів та вчителів освітній простір, працюватиму над співпрацею школи з іншими навчальними закладами, у тому числі закордонними. Наші випускники повинні ні чим не поступатися своїм закордонним одноліткам чи випускникам найкращих київських ліцеїв. Для мене такої якісної градації взагалі не існує. Всі учні гідні поваги», — заявив Сергій, якого визнали одним із найкращих конкурсантів.

«Я давно на викладацькій роботі, маю хороший досвід, у тому числі щодо комунікації з учнями та колегами. Маю багато крутих ідей, напрацювань, цілей. Тому настав час піднятися на вищий щабель. Звичайно, хвилююся, але думаю, що швидко знайду взаємозуміння з дітьми та вчителями. Будемо змінюватися на краще, утверджувати авторитет школи у місті та Україні. Багато уваги приділятиму патріотичному вихованню молоді, я це вже роблю», — розповіла Руслана Бабух.

Фото надано учасниками конкурсу.