Овни. Цього тижня на вас чекають хороші новини, головне — залишайтеся з позитивними думками. Приділіть більше часу відпочинку, організуйте поїздку до рідних чи друзів.

Тельці. Вам у цей період слід приділити увагу зміцненню здоров’я. Організуйте правильне харчування, й організм скаже вам «дякую». Знайдіть час для прогулянок на природі та занять спортом.

Близнюки. Ваша яскрава особистість може скласти приємне враження у новій компанії. Ви познайомитеся з цікавими людьми, які у подальшому можуть стати надійними друзями.

Раки. Вам час відпочити. Навіть коротка відпустка допоможе набратися енергії й сил для майбутніх справ. Можливі приємні сюрпризи від близьких чи друзів.

Леви. Ви особливо гостро реагуєте на зміну емоційного фону навколо себе. Слід бути спокійнішими. Відновитися допоможуть прогулянки на природі та відпочинок у колі рідних.

Діви. Тиждень обіцяє бути вдалим. Перед вами можуть відкритися перспективи здійснити давню мрію й отримати бажане. Вихідні проведіть з близькими.

Терези. Ви готові вчитися і працювати над собою. Будь-які зусилля винагороджуються долею, і вже скоро ви побачите результати вашої праці.

Скорпіони. Ваші мрії починають здійснюватися. Діліться з рідними своїми планами і думками, саме вони можуть допомогти слушною порадою. Гарною ідеєю буде відвідати далеких родичів.

Стрільці. Тиждень обіцяє бути вдалим і принести вам успіх у багатьох починаннях. Завдяки вашій наполегливості та працьовитості ви зумієте досягти бажаного.

Козероги. Чекайте на нові знайомства. Тиждень буде вдалим для відпочинку і подорожей, для налагодження гармонійних стосунків, а також для обдумування подальших планів.

Водолії. Чудовий час для творчості. Цей період обіцяє вам хороші емоції завдяки новим знайомствам. Можлива додаткова винагорода за вдало виконану раніше роботу.

Риби. Ваша мета вже близько, саме час докласти зусиль, щоб отримати бажане. У професійній сфері тиждень вдасться у тих, хто виявлятиме креативність і наполегливість.