Про це було заявлено під час зустрічі нещодавно призначеного Генерального консула ФРН у Донецьку (офіс у Дніпрі) Тані І. Байєр з керівництвом Запоріжжя й області.

Регіон широко залучає технічну допомогу від уряду Німеччини. Зокрема, за підтримки державних установ Німеччини Український фонд соціальних інвестицій реалізував 11 мікропроектів: будівництво та реконструкція п'яти житлових приміщень, трьох дитячих садків і багато чого іншого.

Гостя поцікавилася просуванням вакцинальної кампанії та розповіла про особливості масової імунізації в Німеччині, а також запропонувала допомогу. "Майже місяць тому у Німеччині було розпочато вакцинацію населення, починаючи з 12 років. У такий спосіб наш уряд намагається забезпечити нормальний старт нового навчального року. На сьогодні в Німеччині вакциновані більш як половина дорослого населення й спостерігається надлишок вакцин, які не знаходять свого застосування. Тому, за потреби, Запорізька область може одержати необхідний обсяг вакцини", - зазначила Генеральний консул.

Також сторони обговорили перспективи інвестування в економіку області з боку німецького бізнесу.

Фото з відкритих джерел.