Про це повідомили на засіданні робочої групи з питань гумдопомоги при облдержадміністрації (на знімку), яке провів заступник очільника ОДА, депутат обласної ради Петро Добромільський.

"Ми вдячні партнерам за увагу до закарпатців. Релігійні та благодійні організації, фонди області отримали партію допомоги, а саме: технічні та інші засоби реабілітації, одяг, меблі, велосипеди, іграшки та багато іншого. Зі свого боку облдержадміністрація здійснюватиме контроль за розподілом і за цільовим її призначенням", - підкреслив Петро Добромільський.

Члени робочої групи, інформують з ОДА, обговорили визнання гуманітарною допомогою восьми вантажів, які після завершення процедури розподілять у такі заклади: обласний благодійний фонд "Дім милосердя"; благодійний фонд "Східно-Європейська місія"; благодійна організація "Благодійний фонд "Карітас-Сaritas" Мукачівської греко-католицької єпархії"; релігійна організація "Місіонерське товариство "Блага вість" Християнського Союзу "Друзі християнських місій і благочинності""; благодійна організація "Закарпатський обласний благодійний фонд допомоги дітям сиротам та інвалідам "Співчуття".

Ужгород.

Фото прес-служби ОДА.