На знімку: під час урочистого вручення ключів від квартир у парку Гурова.

Урочисте вручення ключів від житла відбулося в оновленому парку Гурова за участю міського голови Вадима Бойченка, народного депутата України Вадима Новинського (на знімку ліворуч) та першого заступника голови Донецької ОДА Ігоря Мороза.

«Усі зміни, які ми бачимо, неможливі без підтримки регіональної влади, містоутворюючих підприємств, без команди однодумців. Ключове — вони неможливі були б без маріупольців, які борються з пандемією, навчають наших дітей та захищають нашу країну. Ці квартири — знак поваги до їхньої роботи на благо рідного міста», — наголосив, звертаючись до присутніх, Вадим Бойченко.

Народний депутат України Вадим Новинський додав, що надважливим є надання підтримки людям, яким довелося залишити рідні домівки.

«Маріуполь прийняв майже 100 тисяч переселенців, і їх треба підтримувати та інтегрувати до громади, сказав народний обранець. — Головний елемент цього — власне житло. Добре, що є спільна робота у цьому напрямі міської, регіональної та центральної влади».

Сім’ї переселенців забезпечені житлом у рамках реалізації проекту «Створення житлових умов для ВПО в м. Маріуполь». Одинадцять із 37 квартир було реконструйовано та введено в експлуатацію завдяки Українському фонду соціальних інвестицій за фінансової підтримки Німецького банку розвитку KfW.

Донецька область.

Фото прес-служби Маріупольської міської ради.