На знімку: Надзвичайний та Повноважний посол Литовської Республіки в Україні Валдемарас Сарапінас і голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко (зліва направо).

На цьому наголосив голова Донецької обласної державної адміністрації.

Литовську делегацію під час робочої поїздки на Донеччину очолював голова Комітету з національної безпеки та оборони, керівник парламентської групи дружби з Україною Сейму Литовської Республіки Лаурінас Касчюнас. Він підтвердив, що Литовська Республіка демонструє активну проукраїнську позицію на міжнародній арені щодо захисту територіальної цілісності нашої держави і в її прагненні до євроінтеграції.

На зустрічі було обговорено безпекову та соціально-економічну ситуацію на Донеччині й питання міжрегіонального литовсько-українського співробітництва.

«Яскравим прикладом нашої співпраці є реалізація проекту з відновлення школи № 2 у м. Авдіївці, частково зруйнованої під час бойових дій. Місцевою владою проведено роботи з капітального ремонту освітнього закладу, після завершення яких наші литовські партнери забезпечили школу новітнім обладнанням для навчального процесу», - наголосив під час зустрічі очільник Донецької області.

Фото прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.