І цього самого дня лідер опозиційної партії Внутрішня македонська революційна організація - Демократична партія за македонську національну єдність (ВМРО-ДПМНЄ), яка підтримувала Арсовску на місцевих виборах, Хрістіан Міцкоскі заявив: якщо до 14.30 Зоран Заєв, як він раніше обіцяв, але дотепер не зробив цього, не подасть заяву про відставку, то в парламент буде внесено вимогу про оголошення вотуму недовіри його уряду.

На прес-конференції, яку Міцкоскі провів 6 листопада, він заявив, що місцеві вибори, які відбулися 31 жовтня, стали своєрідним референдумом для громадян країни. На його думку, вони ясно висловилися за зміну влади не тільки в столиці, а й в інших великих містах. Міцкоскі також повідомив, що йому вдалося сформувати нову парламентську більшість після того, як три депутати з проалбанської партії «Беса» перейшли на бік ВМРО-ДПМНЄ, тому вона стала провідною політичної силою. У неї тепер 61 голос (із 120). Міцкоскі чітко окреслив, як можуть далі розвиватися події в країні. Перший варіант - нова парламентська більшість оголосить вотум недовіри уряду Зорана Заєва і сформує свій кабінет міністрів. Другий, на якому наполягатиме ВМРО-ДПМНЄ, - проведення дострокових парламентських виборів. На думку однодумців Міцкоскі, в країні відбулася мирна жовтнева революція.

Сам Міцкоскі на своїй сторінці у Фейсбуці написав: «Настають нове майбутнє, нові часи й нові надії. Ми стоїмо перед новими викликами. Чітко усвідомлюємо це й готові до них. Дякуємо всім за підтримку. Разом ми зможемо зробити все. Македонія зможе!»