Під час зустрічі з учасниками делегації Латвійської Республіки в Луганській області.

Під час зустрічі з головою Луганської обласної державної адміністрації Сергієм Гайдаєм посол наголосив, що Латвія продовжує програму з реабілітації поранених захисників України. А головний капелан Національних Збройних Сил Латвійської Республіки Елмарс Плявіньш заявив, що громади в його країні виступили з ініціативою прийняти на літніх канікулах наступного року дітлахів із прифронтових населених пунктів сходу України.

Звертаючись до делегації, Сергій Гайдай подякував представникам Латвії за допомогу області в найскрутніші часи та за підтримку територіальної цілісності України. Голова Луганської ОДА також поінформував про роботу з підвищення стандартів життя мешканців регіону. «Ми будуємо плани та поступово втілюємо їх у життя. Серед найамбітніших — відновлення усіх магістральних доріг області до 2023 року», — наголосив Сергій Гайдай.

Учасники зустрічі у Сєвєродонецьку обговорили також можливість укладення рамкових угод між громадами Латвії та Луганської області, аби співробітництво відбувалося на всіх можливих рівнях. Крім того, була озвучена ідея про обмін досвідом між курсантами Кадетського корпусу імені героїв Молодої гвардії зі своїми латиськими однолітками, інформує прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

Фото прес-служби Луганської обласної державної адміністрації.