Магазин знаходиться на пожвавленому бульварі Цариградське шосе, й намагалися зламати банкомат, установлений поруч із ним.

За цією групою, котра, як вважають слідчі, спеціалізувалася на пограбуванні банкоматів у Софії, оперативники стежили давно. Злочинці вирішили не тільки забрати гроші з банкомата, а й винести з магазину побутову техніку, ноутбуки, планшети і смартфони. Вони розбили скляні двері й почали наповнювати ними мішки. Після того, як усю техніку було завантажено в автомобіль, що його вони викрали ще у вересні, «фахівець» з грошових машин вирушив ламати її газовим пальником. За цим його й заскочив наряд поліції. Решта двоє вчинили опір поліціянтам і змогли на автомобілі, який стояв «під парами», втекти від них.

У сумці в затриманого, котрий виявився громадянином Молдови, було кілька смартфонів і планшет. Дістатися грошей «гастролер» не встиг. Йому вдалося лише пошкодити замковий механізм банкомата. За його «друзями» кілька поліцейських машин ганялися майже до світанку, але їм удалося зникнути в лабіринті вузьких вулиць, тому слідчі вважають, що це місцеві, які добре знають місто.

Усі болгарські телеканали в п'ятницю повідомили, що активний розшук зухвалих грабіжників триває.