«Передплатив для діточок з інтернатів Попаснянського району (Луганщина) та Бердянська журнали з вивчення англійської мови та програмування. Дуже хочу, щоб вони виросли здоровими, розумними, талановитими, сильними і допомогли Україні досягти омріяних нами висот. Нам потрібне нове покоління, яке буде краще за нас», — написав Є. Чернєв у Фейсбуці і закликав своїх колег-політиків, а також підприємців та всіх небайдужих долучатися до акції та передплатити дітям з інтернатів, дитячих будинків та лікарень пізнавальну і навчальну літературу, яка може змінити їхню долю на краще.

Це, нагадав парламентарій, можна зробити в будь-якому відділенні «Укрпошти», обравши з каталогу видання, яке благодійник вважає важливим для наших дітей, і заклад, якому він хоче допомогти.

«В Україні нині майже 70 тисяч дітей, позбавлених батьківського піклування. Вони можуть стати видатними вченими, митцями, підприємцями, конструкторами, програмістами і ми не повинні їх втратити для нашої держави. Україна буде такою, яки-ми будуть наші діти», — констатував Єгор Чернєв.

Вл. інф.