Заступник посла Держави Ізраїль в Україні Йоав Бистрицьки.

На зустрічі заступника посла Держави Ізраїль в Україні з першим заступником голови Луганської обласної державної адміністрації Олексієм Смирновим йшлося про реалізацію спільного з представниками Ізраїлю проекту на базі КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня». 

Керівник проекту з організації реанімаційного вузла на базі КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» Йосеф Барац зазначив, що його впровадження має стати відправною точкою до переосмислення організації роботи прийомних відділень лікувально-профілактичних закладів. У медичних закладах, за його словами, необхідно організувати зрозумілу та логічну систему прийому пацієнта, його стабілізації та реанімації. Зони стабілізації пацієнтів будуть обладнані спеціальними виносними планшетами, аби забезпечити медперсоналу безперешкодний доступ до хворого. Крім того, передбачається додатково впровадити напрацювання ізраїльських лікарень з оперативної переорієнтації з цивільної лікарні у військовий шпиталь.

Після завершення ремонтних та монтажних робіт до лікарні прибудуть ізраїльські медичні експерти, які проведуть для своїх українських колег ознайомчу презентацію.

Перший заступник очільника Луганщини Олексій Смирнов подякував представникам делегації Ізраїлю та всьому єврейському народу за підтримку медичної галузі Луганщини. «Війна забрала в нашої області не тільки тисячі людських життів, а й унеможливила доступ людей до закладів медицини третинної ланки, що знаходяться на окупованій території, -- зазначив Олексій Смирнов. -- Україна та Ізраїль дуже схожі у своєму прагненні до миру. Тому ми дуже цінуємо ту допомогу, яку надає Ізраїль медичній сфері прифронтової Луганщини».

Під час зустрічі заступника посла Держави Ізраїль в Україні Йоава Бистрицьки з представниками обласної влади Луганщини.

Фото прес-служби Луганської обласної державної адміністрації.