Дівчина подала в поліцію заяву про те, що її колишній хлопець, з яким вона розірвала всі стосунки, щоби помститися, розмістив в Інтернеті її особисті знімки, не призначені для "широкої публіки". 

Під час розслідування з'ясувалося, що вже після розриву колишній залицяльник попросив її прийти на зустріч для пояснень. Дівчина необачно погодилася. Під час з'ясування стосунків він вихопив у неї смартфон і втік. А потім від її імені створив профіль у соціальній мережі й виклав світлини інтимного характеру, що зберігалися в  телефоні. На допитах він стверджував, що не думав про помсту, а просто вирішив пожартувати. Однак, дізнавшись, що це не звільняє його від кримінальної відповідальності, почав від усього відмовлятися.

Утім, справу передали до суду. На засідання обвинувачуваний з поважної причини не з'явився, і його інтереси представляв адвокат, який продовжив ту саму непереконливу лінію захисту. Мовляв, обвинувачуваний телефон не брав, знімки не виставляв. Але сторона обвинувачення змогла довести протилежне, тому доводи адвоката не переконали суддю. Він виніс вирок: підсудний винний у викраденні й поширенні персональних даних позивачки, розміщенні без її згоди знімків у соціальних мережах. І призначив йому покарання  два місяці тюремного ув'язнення. Але, враховуючи вік обвинувачуваного та інші обставин, відтермінував відбування покарання на один рік. Дехто в Греції вважає, що цей вирок занадто м'який, і суд, для науки іншим «порномесникам», мав би суворіше покарати винного. Тобто реальним «ув’язненням», щоб був час обміркувати свій вчинок.