На думку депутата обласної ради Володимира Квурта (на знімку), такий крок став прикладом доброго партнерства, продемонстрував нові підходи до вирішення стратегічних та практичних завдань.

Це своєрідний інвестиційний хаб Львівщини. Він дає змогу показувати на мапі пропозиції, які можуть зацікавити інвесторів. Територіальні громади зможуть розміщувати інформацію про вільні земельні ділянки чи майнові об’єкти.

Усі 73 громади матимуть на веб-платформі власні кабінети і отримають можливість прямого спілкування з інвесторами.

Платформа дасть об’єктивну інформацію про інвестиційні пропозиції, про область та територіальні громади. Це основне інтерактивне місце зустрічі громад з інвесторами та експертами.

«Веб-платформа дає можливість проводити порівняльний аналіз використання коштів обласного бюджету розвитку громадами, а також сприятиме підготовці питань для розгляду на комісіях та сесійних засіданнях. На мапі буде інформація про всі інфраструктурні, соціальні та безпекові об’єкти в громадах, що дасть змогу оцінити стан та якість дорожньої мережі, тобто вся інформація, яка стосується розвитку регіону», — запевняє Володимир Квурт.

Львів.