Його було створено у рамках культурної співпраці між Україною і Польщею у 2018 році Київським національним академічним театром оперети та польською агенцією Ярослава Брусса. Програма з великим розголосом втілюється у Національній опереті України і кращих концертних залах Варшави, Кракова, Вроцлава та інших міст Польщі, де за п’ять років його існування відбулося вже понад 200 концертів.

Цього разу в оновленій програмі вечора звучали світова класика та сучасні хіти. Співаки виконали твори з репертуарів Енріко Карузо, Едіт Піаф, Андреа Бочеллі, а українська «Гуцулка Ксеня» викликала в залі справжній ажіотаж — глядачі не тільки підспівували, а й підтанцьовували разом з виконавцями.

Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький, який був присутній на концерті, зазначив, що в наш непростий час пандемії та зовнішніх безпекових викликів важливо відволікатись від негативних думок, налаштовуватись на позитив.

І артистам це вдалося: глядачі отримали дві години неперевершеного драйву, естетичної насолоди та живого виконання у супроводі оркестру.

Фото надано театром.