Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль с сказав у відеозвернені, передає Укрінформ.

«Ми маємо сформувати потужний економічний тил, який дозволить забезпечувати армію і країну всім необхідним: від провізії та ліків до боєприпасів та сучасного озброєння. Очевидно, що економічна та податкова система, яка існувала у мирний час, не може бути відповіддю на ті виклики, які у нас є зараз», - сказав Шмигаль.

За його словами, працююча економіка та логістика стають одними з визначальних умов для нашої перемоги.

Тому в тісній співпраці з Президентом України, з народними депутатами нині влада повністю переформатовує економічну модель України. Бізнес отримає максимальну свободу: податки будуть знижені; всі регуляції прибрані; доступ до фінансів полегшений; трудові відносини лібералізовані.

« Ще ніколи український народ не був таким єдиним як сьогодні. Ще ніколи стільки мільйонів людей в історії нашої незалежності не були так сильно об’єднані єдиною метою як сьогодні», - додав Прем'єр-міністр.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.