Сумну новину повідомили на Фейсбук-сторінці Северинівської громади, що у Жмеринському районі.

«На жаль, війна забирає найкращих, — йдеться у повідомленні. — Молодих, чесних, вірних. У жорстокому бою загинув син України, батько трьох дітей, уродженець села Чернятин Северинівської громади Микола Спендовський». Датою його народження називають 1971 рік.

Земляки загиблого розповідають, що він ще з юних років твердо вирішив стати військовим. Добився здійснення мрії. Пан Микола служив у військових частинах Хмельницької та Одеської областей. Був мужній та сильний духом. Ці риси особливо проявилися під час його участі в антитерористичній операції на сході країни. Двічі діставав поранення в АТО.

«Він хотів жити на своїй землі, у мирній незалежній державі, тому з перших днів повномасштабної російської агресії став на захист країни зі зброєю у руках», — читаємо на Фейсбук-сторінці громади.

Щирі слова скорботи висловлюють мешканці громади дружині, трьом їхнім дітям, рідним, друзям, побратимам загиблого полковника. Його провели в останню путь 15 квітня 2022 року, поховали з військовими почестями на місцевому кладовищі.

«Вічна шана Герою!», — читаємо у повідомленні. Приєднуємося до цих слів земляків мужнього захисника країни.

Фото з Фейсбук-сторінки Северинівської громади.