У міжнародних змаганнях беруть участь ветерани з інвалідністю, учасники бойових дій та конфліктів.

Черкащанин Артем Лукашук (на знімку – другий праворуч), ветеран АТО і член української збірної, на час проведення «Ігор Нескорених» отримав у теробороні короткочасну відпустку аби взяти учать у легкоатлетичному забігу та в баскетбольному турнірі на візках.

Я не вперше на цих знаменитих міжнародних змаганнях, – поділився Артем з черкаськими ЗМІ. – Однак, теперішній настрій кардинально відрізняється від того, який був на попередніх турнірах. Тоді я й інші члени збірної, як спортсмени, були націлені тільки на перемогу на майданчиках та забігах. Інших емоцій ми не відчували. Тепер всі думки там, в Україні, з побратимами, котрі залишилися на передовій. Звісно, ми хочемо показати добрі результати, та головна перемога для нас – на фронті.

Артем Лукашук розповів, що особисто спілкувався з одним з організаторів і натхненників «Ігор Нескорених» принцом Гаррі (на знімку), з представниками інших країн. Усі висловлюють глибоку повагу Збройним Силам України, українському народові, котрий мужньо бореться за свою свободу.

Скрізь, хоч би де не з'являлася українська збірна (на знімку), нас зустрічають стоячи і з оплесками, – зазначив Артем. – Така увага і підтримка мотивують нас, додають сил і впевненості, що ми переможемо на Іграх, що ми здобудемо перемогу над знавіснілим ворогом й знову над Україною засяє чисте небо і ясне сонце.

Фото з відкритих джерел.