Їх можна прочитати на сайті Pottermore Publishing. На сайті є всі сім частин поттеріади, однак у вівторок було відкрито доступ лише до трьох: «Гаррі Поттер і філософський камінь», «Гаррі Поттер і таємна кімната» та «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану». Наступні книжки стануть доступні найближчим часом, обіцяють у Pottermore Publishing.

Джоан Роулінг неодноразово демонструвала підтримку України та українців, і не тільки на словах. На своїй сторінці у Твіттері вона повідомила, що особисто підтримає пожертвування до одного мільйона фунтів стерлінгів для допомоги українським дітям. «Велика вдячність усім, хто вже долучився, ви даєте Lumos змогу виконувати важливу роботу для найбільш уразливих дітей в Україні», - зазначила вона.

Lumos - це заснована Джоан Роулінг міжнародна неурядова благодійна організація. Фонд збирає гроші, щоб забезпечити дітей речами найпершої потреби - їжею, засобами гігієни, медичними наборами. Також кошти спрямовують на підтримку сімей і опікунів, психологічну підтримку дітей, на їхню евакуацію з країни.