У неділю, 5 червня, на Тайм-Сквер, в самому серці Нью-Йорка, відбувся благодійний концерт AID UKRAINE TODAY за участі українських та світових поп-зірок,  а також музикантів і співаків Метрополітен-опера, провідних солістів балету Атланти, Філадельфії та Нью-Йорка, балету Моріса Бежара. 

Захід відбувся за підтримки мерії Нью-Йорка, українського консульства та представництва України при ООН. 

Організатором виступив фонд Revived Soldiers Ukraine, який уже майже сім років опікується допомогою пораненим українським захисникам.  Серед співорганізаторів заходу  Heart & Valor Foundation та Double Arts AV. 

Мета концерту -- зібрати кошти для відкриття у Львові нового реабілітаційного центру для українських військових та цивільних, які постраждали від російської агресії

З екрана до глядачів  звернулися спортсменка Лілія Подкопаєва, акторка Міла Куніс, співак Стінг. Участь у відкритті взяли постійний представник України при ООН Сергій Кислиця та генеральний консул України в Нью-Йорку Олексій Голубов.

«Цей захід важливий не лише як джерело збору коштів для реабілітаційного центру -- хоча це теж украй важливо, -- сказав у коментарі Укрінформу О. Голубов. -- Концерт у самому серці Нью-Йорка -- це потужний сигнал для кремля про те, що Україну підтримує весь світ».

Фото зі сторінки у Фейсбуці Генерального консульства України в Нью-Йорку.