Після перемовин із ініціативи Володимира Феськова та Валентина Волошина з Агентства регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» і заступника міського голови Артема Погорєлова управлінню комп’ютерного та програмного забезпечення передали два сервери, чотири комп'ютери, мережеве обладнання, мережеву шафу для серверного обладнання, пристрій безперебійного живлення для серверів, 10 принтерів, п'ять переносних жорстких дисків. Про це повідомляють з прес-служби міської ради.

Варто зазначити, що Міжнародний республіканський інститут з 1983 року працює як неприбуткова та непартійна організація для утвердження свободи та демократії у всьому світі, з 1994-го, зокрема, й з Україною. У рамках програм, що фінансуються Міністерством закордонних справ і торгівлі Канади, Національним фондом на підтримку демократії та Агентством США з міжнародного розвитку, експерти IRI створили платформу для онлайн-навчання управлінців, депутатів місцевих органів влади, представників громад, журналістів тощо.

Тож уже сім років поспіль Міжнародний республіканський інститут проводить всеукраїнське муніципальне опитування з аналізом стосовно кожного регіону для детальної оцінки задоволеності людей послугами, діями влади, тенденціями розвитку країни.

Ужгород.