Навіть затьмарила економічний форум у Санкт-Петербурзі, на який росіяни запросили терористів-талібів (згідно з рішенням російського суду угруповання талібан було визнано терористичною організацією).
 
Як повідомив телеграм-канал BAZA, 46-річний мешканець Волгоградської області Ігор Паскар кинув у вхідні двері управління ФСБ «коктейль Молотова».  Пожежу одразу погасили самі співробітники управління. Чоловіка  затримала поліція.
 
А далі – найцікавіше. За версією поліції, Паскар намагався підпалити будівлю ФСБ з хуліганських спонукань. У затриманого, за повідомленням ЗМІ, знайшли «тюбики із синьою і жовтою фарбою».
 
Що у підсумку? Хуліган із синьою і жовтою фарбою приїхав з Вологодської області підпалити краснодарських контррозвідників. Весела історія.
 
Щоправда, історій з підпалами в росії стає більше. З початком «спецоперації в Україні» зафіксовано майже два десятки підпалів військкоматів. Теж з хуліганських мотивів.
 
У Криму ФСБ затримала чоловіка, який кинув «коктейлі Молотова» в будівлю адміністрації села Пушкіне Радянського району. В Євпаторії затримали «хулігана» при спробі  підпалити будівлю адміністрації міста. Перед тим стіни облили синьо-жовтою фарбою. У Новосибірську затримали місцевого жителя, який облив сходи  синьою і жовтою фарбою.
 
І всі ці новини тиражуються з коментарями чиновників. Новосибірського «месника» назвали Геростратом, а краснодарського – хуліганом. Ось так російська влада піднімає градус напруження і залякує своїх громадян «синьо-жовтою загрозою».
 
Фото з відкритих джерел.