З 13 до 19 червня ІТ-армією було атаковано понад 400 російських онлайн-ресурсів. Про це інформує Міністерство цифрової трансформації України на власній сторінці у соцмережі.

Серед них:

  • - економічний форум з виступом путіна. Атаки на базу акредитації економічного форуму, який відбувався в петербурзі, змусили перенести виступ путіна на годину. Це зіпсувало його зустріч з військовими кореспондентами та зменшило кількість огидної пропаганди від головного терориста світу.
  • - регіональні суди рф. Інформація, яка зберігається на ресурсах російських регіональних судів, кілька тижнів залишається недоступною через постійні кібератаки.
  • - сайти терористичних утворень в Україні. IT-армія вивела з ладу онлайн-ресурси терористичних утворень на тимчасово окупованих територіях України. російським терористичним утворенням не місце в Україні, а їхнім сайтам - в Інтернеті.
  • - російські ЗМІ. IT-армія продовжує стримувати пропаганду та не зупиняє "профілактичні" роботи з російськими ЗМІ.

"Продовжуємо карати ворога усім світом. Долучайтеся до соцмереж Мінцифри, щоб бути в курсі боротьби з ворогом на цифровому фронті", - закликає відомство на власній сторінці в мережі Фейсбук.

"Голос України".