Таке тверде переконання засновників популярного проекту "Батарейки, здавайтеся!", які зі ще більшою люттю та натхненням взялися гнути лінію майбутнього.

Як стало відомо зі сторінки сервісу у Фейсбуці, торговельна мережа "Сільпо" має найбільшу з усіх мереж, що збирають батарейки зі 100% переробкою кількість точок збору. За перші вісім місяців проекту "Батарейки, здавайтеся!" вдалось зберегти від токсичного забруднення площу ґрунту приблизно як півтора аеропорти Бориспіль! Це майже 1 мільйон батарейок! Дивіться детальний звіт на сайті проекту - https://batareiky.in.ua/.

Потім через війну проект довелось тимчасово припинити, але вже з липня цього року розпочато переговори про те, щоб незважаючи на масштабну війну відновити масштабний проект.

"Тому що це не по-українськи - чекати кращого часу. Найкращий час - це зараз. І захищати, і будувати Україну однаково сильно. Та надихати людей навколо цією сміливістю!" - переконують учасники проекту.

"Ми дякуємо аж 7 брендам батарейок - Panasonic, GP Batteries, Duracell, VARTA, Energizer, VIDEX та Camelion, які разом з "Сільпо" співфінансують проект та роблять його реальністю", - пишуть вони.

"Поки що контейнери стоять не в усіх магазинах. Нам залишається виготовити ще 22 штуки, ми повідомимо про їх встановлення окремо. Всі актуальні адреси магазинів, де збір відновився, уже є на мапі!

Понад 90% батарейок в Україні все ще потрапляють у смітник.

Нині ми працюємо над новим сайтом, а після цього маємо амбіцію запустити великий проект зі збору батарейок у під'їздах.

Дізнатись наш план на рік та зробити внесок можна на сайті.

Кожні 100 грн/міс мають значення.

Кожен може допомогти, залучивши свій офіс, магазин до збору використаних батарейок.

Так переможемо"!

Нагадаємо контакти проекту "Батарейки, здавайтеся!": 099-311-67-96, 097-168-55-76.

"Голос України".