Про це інформує Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів у Фейсбуці.

Гостомель, Буча, Бородянка... Зруйновані будинки, спалені ліси, розбомблені мости! За допомогою сучасних технологій усе це можна побачити тут, у Шарм-ель-Шейху, за допомогою технологій доповненої реальності.

Довідково

Кліматичний саміт ООН - COP27 стартував у неділю, 6 листопада 2022 року, в Шарм-ель-Шейху в Єгипті.

Марк Кемерон, віце-президент Pathways Alliance, прилетів на СОР27 із Канади. Він переконаний, що Україна попри російську агресію та її нищівний вплив на довкілля має велике майбутнє.

"Картини зруйнованих українських міст вражають. Я уважно стежу за ситуацією в Україні, проте не міг уявити масштаби руйнувань. Впевнений, Україна вистоїть і стане ще більш розвиненою державою, ніж до війни", - каже Марк Кемерон.

Над павільйоном України на COP27 працювали команди Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України за підтримки та сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН), Європейського Союзу, федерального уряду Німеччини, IKI, Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ, Глобального договору ООН (GLOBAL COMPACT), найбільшого приватного інвестора енергетичної галузі України DTEK Group, ІТ-компанії EPAM, організації Moving forward together. Концепцію павільйону було розроблено агенцією Gres Todorchuk у колаборації з архітектурним офісом ФОРМА, інформує Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів у Фейсбуці.

"Голос України".

Фото зі сторінки Міндовкілля у Фейсбуці.