За добу (на ранок 14.03) підрозділи Сил оборони відбили понад 100 ворожих атак на зазначених напрямках.

За даними Генштабу, найбільш пекельні бої — на Бахмутському напрямку. Наші воїни відбили атаки противника в районах населених пунктів Васюківка, Міньківка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Бахмут, Григорівка та Іванівське.

Складна ситуація і в самому Бахмуті. За інформацією військового експерта Сергія Згурця, противник тисне на місто з трьох боків. За його словами, росіяни намагаються пробити нашу оборону з півночі та півдня Бахмута. Також ворог тисне по трасі в напрямку Слов’янська. «Противник постійно атакує Залізнянське та Богданівку. На північній частині Бахмута продовжуються бойові дії в промисловій частині заводу з перероблення кольорових металів. З південної частини Бахмута ворог намагається просунутися в бік центру міста», — зазначив він.

На думку Сергія Згурця, поки що якісних змін на Бахмутському напрямку не варто очікувати. Забезпечення українських військ у Бахмуті через траси є досить надійним. До того ж наші війська отримали підсилення.

Складна ситуація в районі Авдіївки та Мар’їнки. На цьому напрямку росіяни намагаються використовувати свою чисельну перевагу для атак на наші позиції. Окупанти гатять ствольною артилерією та мінометами. Також активно застосовують штурмову авіацію. Наші воїни мужньо тримають рубежі оборони.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде обороні дії. Обстрілів зазнали райони понад 50 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, зокрема, Ольгівське, Чарівне, Новоандріївка, Степове Запорізької області, а також Качкарівка, Новосілка, Козацьке, Іванівка, Інженерне, Херсон та Комишани Херсонської області.