Загалом росія запустила 21 дрон по території нашої країни. В результаті роботи сил протиповітряної оборони 16 БПЛА було знищено. За інформацією начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, завдяки роботі сил ППО всі ударні безпілотники поблизу столиці було знищено. А от в області є влучання. Загинули люди.

На східному фронті тривають запеклі бої. За добу (на ранок 22.03) наші захисники відбили понад 100 атак окупантів. За даними Генштабу, найгарячіше на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Ворог продовжує проводити наступальні операції, зазнаючи великих втрат, втрачаючи значну кількість озброєння та військової техніки. Сили оборони продовжують відбивати численні цілодобові атаки росіян на Бахмутському напрямку — поблизу населених пунктів Оріхово-Василівка, Григорівка, Богданівка, Іванівське, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ. Під ворожий вогонь потрапили Васюківка, Залізнянське, Міньківка, Оріхово-Василівка, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Предтечине, Часів Яр, Курдюмівка, Озарянівка, Північне (Донецька область).

За інформацією міноборони Великої Британії, ЗСУ постійно проводять контратаки на Бахмутському напрямку — тиск на місто слабшає, проте загроза оточення росіянами залишається.

«За останні кілька днів українським силам вдалося провести локальну контратаку ворога на захід від Бахмута. Імовірно, це послабить тиск на трасу Н32, яка є важливим маршрутом постачання. Існує реальна можливість того, що наступ російських військ на місто втрачає колишню обмежену динаміку, частково через те, що деякі підрозділи міноборони росії були перекинуті в інші сектори», — йдеться в повідомленні відомства.