За даними Генштабу, окупанти завдали 37 авіаційних та 4 ракетні удари, один з яких — по Краматорську. Ворог здійснив 82 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Противник атакував Одеську область. Знищено дві ракети Х-59. Також атака продовжилась і з півночі нашої країни, приблизно 10 літаків Су-35 обстріляли Сумську область керованими авіаційними бомбами. Не обійшлося і без «шахедів», які атакували північ країни, а також Кривий Ріг. Є влучання в певні об’єкти. Також ворог атакував Костянтинівку із зенітно-ракетного комплексу С-300. Одна з ракет влучила у будівлю «Пункту незламності», а інша — поблизу нього. Під завалами загинули три жінки.

На Бахмутському напрямку ворог продовжує штурмувати Бахмут. Саме в районі цього міста відбулось найбільше бойових зіткнень. Також було відбито атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Богданівка та Предтечине Донецької області.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Новокалинове, Новобахмутівка, Степове, Авдіївка, Сєверне, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує оборонятися. Одночасно з цим здійснював інтенсивні обстріли, зокрема, Ольгівського, Малинівки, Червоного, Гуляйполя, Залізничного, Чарівного, Білогір’я, Малої Токмачки, Новоданилівки, Оріхова, Новоандріївки, Степового та Кам’янського Запорізької області; Червоного Маяка, Берислава, Львового, Новотягинки, Антонівки та міста Херсон.