Волейбол. Золота Євроліга. Фінал, жінки.

Збірна України (тренер Іван Петков) на своєму майданчику і в гостях з однаковим рахунком (3:0) здолала команду Швеції і стала переможцем турніру.

Регбі-7. Чемпіонат Європи у дивізіоні Trophy. Збірна України здобула титул!

У матчах другого туру, який відбувся в Угорщині, українки виграли попередню групу. Потім у чвертьфіналі переграли Данію (36:0), у півфіналі здолали збірну Грузії (33:0). У фіналі Україна виграла у Туреччини (14:7).

Тріумф у дивізіоні Trophy дав змогу українкам отримати путівку до елітного дивізіону — Championship!

Легка атлетика. Дві золоті медалі вибороли українки на змаганнях Світового легкоатлетичного континентального туру Meeting International de Sotteville 2023 у Франції.

Наталія Кроль фінішувала першою в бігу на 800 м (2.00,55). А Юлія Чумаченко, показавши свій найкращий результат сезону — 1,92 м, перемогла у стрибках у висоту.

Веслування. Ауронцо (Італія). Чемпіонат світу світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та спортсменів до 23 років.

Переможцями у каное-двійці на дистанції 1000 метрів серед юніорів стали полтавець Ярослав Верблюд та Віталій Пристай з Івано-Франківська. На цій самій дистанції у молоді «срібло» вибороли Артем Четвертак та Павло Борсук.

Ще одну золоту медаль виграв Микита Тесса (каное, 5000 м).

Плавання. Белград (Сербія). Чемпіонат Європи серед юніорів.

17-річний Олександр Желтяков з Дніпра виграв дві медалі в плаванні на спині — золоту на 200-метрівці і срібну на 50-метрівці.