«Аріс» (Салоніки, Греція) — «Динамо» (Україна. Київ). 1:0. Гол: Пальма, 69 (п).

«Аріс»: Хуліан, Монтоя, Фабіано, Одубаджа, Феррарі, Джурасек (Рупп, 58), Жан Жюль, Дарида (Павичич, 82), Моберг-Карлссон (Менендес, 58), Пальма (Матарріта, 76), Морон. Тренер — Апостолос Терзіс.

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Попов, Сирота, Дубінчак, Шапаренко (Шепелєв, 81), Сидорчук (Бражко, 82), Буяльський, Ярмоленко, Беніто, Кабаєв (Волошин, 82). Тренер — Мірча Луческу.

Рефері — Джарред Джіллетт (Австралія).

Салоніки. «Клеантіс Вікелідіс».

Кияни зазнали мінімальної поразки, пропустивши з 11-метрового. Фабіано пробивав головою на ближній стійці після подачі з лівого флангу, але влучив в... обличчя Сироті. Однак, на жаль, VAR на цій стадії турніру відсутній. І рефері, як здалося, призначив досить сумнівне пенальті.

На жаль, динамівці непереконливо зіграли попереду. Це при тому, що протягом певних відрізків матчу вони володіли перевагою. Однак для перемоги треба забивати.

Поєдинок у відповідь команди проведуть 17 серпня в Бухаресті. І перед «Динамо» стоятиме дуже складне завдання. І щоб виконати його, треба насамперед змістовніше, винахідливіше і гостріше діяти в атаці.

Фото: Динамо.