Унаслідок збиття ракет, які противник спрямував у середмістя Одеси, уламками пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. «Вибуховою хвилею в кількох будівлях вибито вікна, пошкоджено припарковані поруч автівки. На трьох об’єктах виникли пожежі. Двох постраждалих госпіталізовано. Їм надали медичну допомогу», — повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Також окупанти завдали ракетних ударів по одному з населених пунктів Запорізького району. За інформацією ДСНС, дві особи загинули. Водночас рятувальникам вдалося врятувати трьох постраждалих. Унаслідок обстрілу повністю зруйновано два житлові будинки та пошкоджено ще два. У сусідніх будівлях повилітали вікна.

Ситуація на фронті стабільно важка, але контрольована. За добу (станом на ранок 14.08) відбулося понад 30 бойових зіткнень. За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку російські окупанти безуспішно намагалися наступати в районах південно-східніше від Андріївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку противник зробив невдалі спроби повернути втрачену позицію на околицях Андріївки та Кліщіївки (Донецька область). Окупанти завдали авіаудару по околицях Кліщіївки. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 20 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку під артилерійський обстріл потрапили населені пункти Олександропіль, Степове, Керамик, Новокалинове, Авдіївка, Первомайське, Невельське (Донецька область).

На Мар’їнському — Сили оборони України продовжують стримувати російський наступ на околицях Мар’їнки (Донецька область). Ворог завдав авіаудару біля Красногорівки (Донецька область). Окупанти обстріляли понад 10 населених пунктів.

На Запорізькому напрямку ворог зробив невдалі спроби повернути втрачений майданчик у районі на схід від Роботина. Противник завдав авіаударів по околицях Червоного, Чарівного та П’ятихаток (Запорізька область). Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 20 населених пунктів.

На Херсонському напрямку окупанти завдали авіаударів по околицях Зеленого Гаю, Одрадокам’янки та Білозерки (Херсонська область). Під ворожий обстріл потрапили понад 20 населених пунктів.