На жаль, обидва колективи програли перші поєдинки. І це сумна реальність. Особливо провально зіграли дніпряни, які в Празі поступилися «Славії» — 0:3. Надії на виправлення ситуації досить примарні, якщо не сказати — вони з царини фантастики.

Такі висновки напрошуються насамперед через надто низький рівень гри, який демонструє нині «Дніпро-1» і на міжнародній арені, і в чемпіонаті УПЛ. От і в останньому матчі національного турніру проти «Минаю» підопічні Олександра Кучера лише останньої миті врятувалися від поразки.

Реалізували пенальті. Відхід з команди головного бомбардира Артема Довбика — дуже відчутна втрата.

Отож особливих надій у новій зустрічі зі «Славією», яка перебуває у відмінній формі, плекати не варто. Хоча, як то кажуть, останньою помирає надія.

Поєдинок «Дніпро-1» — «Славія» відбудеться в словацькому місті Кошице. Рефері матчу — іспанець Гесус Гіль Мансано.

Початок протистояння — о 21:00 (за Києвом). Телетрансляція наживо на каналі УНІАН.

У киян ситуація дещо ліпша. Вони в грецьких Салоніках мінімально поступилися (0:1) місцевому «Арісу». Пропустили із сумнівного пенальті. Адже, як показали численні повтори з різних ракурсів, м’яч влучив Сироті не в руку, а в обличчя.

Цей факт і те, що динамівців ганебно ображали місцеві вболівальники, піднімали на трибунах провокаційні політичні гасла, мають неабияк розізлити «біло-синіх». Але для реваншу з потрібним рахунком необхідна не лише злість, а насамперед майстерність. А ще, це дуже важливо, — серйозний і чіткий план на гру, визначення стартового складу не за іменами і колишніми заслугами, а за об’єктивно сильнішим рівнем підготовки.

Розсудить «Динамо» та «Аріс» рефері Себастьян Гісгамер з Австрії.

До речі, «домашній» матч кияни проведуть у Бухаресті (Румунія) на стадіоні «Жулешті». Початок о 20:00 (за київським часом). Пряма телетрансляція — на каналі 2+2.