Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

За даними Генштабу, на Куп’янському напрямку противник завдав авіаційного удару в районі Бударок Харківської області. Артилерійських обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районах Новоєгорівки та Білогорівки Луганської області. Завдав авіаційних ударів у районах Білогорівки Луганської області, Ямполівки, Спірного Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку наші захисники продовжують вести наступальні дії південніше від міста Бахмута, закріплюються на досягнутих рубежах. Успішно відбито атаки російських військ у районі північніше від Кліщіївки Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Іванівського Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали понад 15 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку окупанти завдали авіаційного удару в районі Авдіївки. Артилерійських обстрілів противника зазнали сім населених пунктів. На Мар’їнському — сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ у районі Мар’їнки. Противник завдав авіаційного удару біля Красногорівки. Артилерійських обстрілів зазнали п’ять населених пунктів.

На Запорізькому напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Малої Токмачки, Новоданилівки, Оріхова, Преображенки, Роботиного, Степногірська Запорізької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали понад 20 населених пунктів. На Херсонському — росія завдала авіаційних ударів у районах Тягинки, Молодіжного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Ольгівка та Бургунка Херсонської області.

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках. На напрямку Роботине — Новопрокопівка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах.