Змагання відбулися у німецькому Дюссельдорфі, а склад збірної України налічував 25 атлетів — військових і ветеранів ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції та добровольчих батальйонів. Вони здобули 12 золотих, 14 срібних і 8 бронзових нагород.

Українці змагалися в дев’яти видах спорту: легкій атлетиці, паверліфтингу, веслуванні на тренажерах, плаванні, стрільбі з лука, велоспорті, волейболі сидячи, баскетболі на візках та настільному тенісі, що цього року дебютував у програмі Ігор. Крім того, низка українських учасників виступила й у регбі на візках: у складі об’єднаної команди, до якої увійшли воїни різних країн.

Найтитулованішим у нашій команді став військовослужбовець ЗСУ Назар Вознюк, який здобув шість медалей: чотири «золота» та два «срібла» у плаванні й веслуванні на тренажерах.

Серед учасників української команди була звільнена з російського полону парамедикиня Юлія Паєвська «Тайра», яка здобула «срібло» у плаванні та «бронзу» у стрільбі з лука. Одну з нагород українці вручив засновник змагань британський принц Гаррі.