З них 27 «шахедів» знищила ППО по маршруту слідування у південних, центральних та західних областях України. Пуски ударних БпЛА росіяни здійснили з південно-східного напрямку (приморсько-ахтарськ, рф), а балістичну ракету «Іскандер-М» випустили з території тимчасово окупованого Криму, повідомили Повітряні сили.

У Кривому Розі через влучання сталася пожежа в багатоповерховій будівлі, а в Нікополі поранень зазнав літній чоловік. За попередньою інформацією, у напрямку Львівщини летіли 18 «шахедів». 15 із них сили ПвК «Захід» збили. Керівник області Максим Козицький повідомив про пожежі у чотирьох локаціях і наголосив, що це промислові склади. «Нічого мілітарного на них не зберігали», — зазначив він.

Внаслідок атаки є один постраждалий — 26-річний хлопець, який перебував на складі. Його госпіталізували у стані середньої важкості. Також стало відомо про одного загиблого, працівника складу, його тіло виявили під завалами у Львові.

Як зазначив міський голова Андрій Садовий, на складах, куди влучили ворожі «шахеди», зберігали, зокрема, гуманітарну допомогу на зиму: теплий одяг, генератори, їжу. «На цій локації є склади з гуманітарною допомогою, продуктами, побутовою хімією. Також тут були склади з дерев’яними вікнами, дверима, товарами легкої промисловості. У багатьох місцях є загорання, наслідки надзвичайно складні», — повідомив він.

На фронті тривають запеклі бої. За даними Генштабу, за добу (на ранок 19.09) на Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Кліщіївки Донецької області. Противник намагався відновити втрачені позиції в районі Андріївки Донецької області, успіхів не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії в районі на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області. Ворог здійснив понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Водночас на Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони утримують ініціативу, тиснуть на ворога та крок за кроком відвойовують нашу землю.

На Мелітопольському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області, намагаючись відновити втрачені позиції. Наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога.

На Херсонському напрямку Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади забезпечення та завдають ураження по тилах противника.