Також учора ворог бив по Нікопольщині. Цілив з важкої артилерії по районному центру, Червоногригорівській, Покровській та Мирівській громадах. Минулося без загиблих та постраждалих. Пошкоджені 5 приватних будинків, 4 господарські споруди, газопровід та лінії електропередач.

Неспокійно було й на Харківщині. Внаслідок обстрілу Вовчанська Чугуївського району пошкоджено будинок, сталася пожежа. Жертв та постраждалих немає.

Сили оборони України продовжують вести оборону на сході та півдні України, а також наступ на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. За даними Генштабу на (ранок 22.09), на Бахмутському напрямку ЗСУ успішно відбили атаки противника на північний схід від Григорівки Донецької області. Противник намагався відновити втрачені позиції у районі Андріївки Донецької області, але успіхів не мав. Наші воїни продовжують штурмові дії на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у районі Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. Тут окупанти здійснили 12 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. На Шахтарському напрямку Сили оборони успішно відбили атаку ворога в районі Микільського Донецької області.

На Авдіївському напрямку захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці.

На Запорізькому напрямку атаки противника в районах Малої Токмачки та Роботиного Запорізької області завершилися для загарбників значними втратами і у живій силі, і в техніці. На Мелітопольському — Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога і змушують відходити із займаних позицій.

На Херсонському напрямку захисники продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищувати склади забезпечення та завдавати успішного ураження по тилах противника.