Істотних руйнувань зазнав морський вокзал в Одесі, в будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Зруйновано зерносховища.

Окрім цього, внаслідок падіння уламків пошкоджень і займання зазнали складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси. Внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа — травмована жінка отримує необхідну допомогу у місцевій лікарні.

Сили оборони півдня України повідомили, що ворог спрямував на Одещину 19 ударних дронів типу «Shahed-136/131» та 2 надзвукові ракети «Онікс». Також застосував 12 «Калібрів» зі складними траєкторіями руху різними областями. 19 «шахедів» та 11 «Калібрів» було збито силами та засобами протиповітряної оборони. По 1 «Калібру» над Миколаївщиною і Кіровоградщиною, переважна ж більшість — в небі над Одещиною.

На фронті тривають активні бойові дії на різних напрямках. Сили оборони продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальну операцію на Мелітопольському та Бахмутському напрямках.

За даними Генштабу (станом на ранок 25.09), на Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не здійснював. На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах на схід від Богданівки та на південний схід від Білої Гори Донецької області. Противник намагався відновити втрачені позиції в районі Кліщіївки Донецької області, але успіху не мав.

На Авдіївському напрямку Сили оборони успішно тримають оборону на зайнятих рубежах, відбили атаки противника в районі Авдіївки Донецької області. На Мар’їнському — противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив 14 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Мелітопольському напрямку ЗСУ продовжують наступальну операцію. Наші захисники успішно відбили атаки противника в районі населеного пункту Роботине Запорізької області та продовжують закріплюватися на зайнятих рубежах. На Херсонському напрямку Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та завдають ураження по тилах противника.