За його даними, сили ППО збили більшість цілей. Однак в Ізмаїльському районі сталися влучання у припортову інфраструктуру. Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, майже 30 вантажівок, 6 фур зайнялися. Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок.

Ворог атакував ударними дронами й Черкаську область. Силами ППО було збито чотири повітряні цілі противника. Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець повідомив, що є влучання в інфраструктурний об’єкт. На щастя, минулося без потерпілих.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що було зафіксовано пуски 38 ударних дронів. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено 26 «шахедів».

Також ворог завдав ракетного удару по Миколаєву. Загарбники поцілили в об’єкт інфраструктури. Також на території Березнегуватської територіальної громади Баштанського району внаслідок падіння уламків збитого безпілотного літального апарату сталося займання на території агропідприємства. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих внаслідок обстрілів немає.

Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що учора росіяни вдарили з авіації по Ольгівці в Херсонській області. Також ворог обстріляв Киселівку та Херсон. Внаслідок атак є постраждалі.

На фронті тривають активні бойові дії на різних напрямках. За даними Генштабу (станом на ранок 26.09), на Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили 5 атак противника в районі Кліщіївки Донецької області, де ворог намагався відновити втрачені позиції.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Авдіївки та Сєверного Донецької області. На Мар’їнському — противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, де здійснив 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Крім того, противник намагався відновити втрачені позиції в районі Новомихайлівки Донецької області, але успіху не мав.

Водночас на Шахтарському та Запорізькому напрямках наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах. На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці.