Внаслідок атак росіян є загиблі та поранені серед цивільних, пошкоджені приватні житлові будинки й інша цивільна інфраструктура.

Загарбники завдали ракетного удару по Миколаєву, поціливши в об’єкт інфраструктури на околиці міста. Стався спалах сухої трави, рятувальники загасили пожежу.

На Херсонщині противник здійснив 96 обстрілів, випустивши 671 снаряд із мінометів, артилерії, «Градів», танків, АГС, СПГ, авіації та БПЛА. По Херсону ворог випустив 45 снарядів. російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, територію парку у Бериславському районі. Через російську агресію 3 особи загинули, ще 5 дістали поранення.

За даними Генштабу, на фронті тривають запеклі бої. На Куп’янському та Бахмутському напрямках росіяни наступальних (штурмових) дій не вели. На Лиманському напрямку Сили оборони успішно відбили атаку в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

На Авдіївському напрямку війська рф намагалися відновити втрачені позиції на південь від Авдіївки Донецької області, але успіху не мали. Крім того, Сили оборони успішно відбили атаку в районі Невельського Донецької області. На Мар’їнському окупанти безуспішно наступали в районі Мар’їнки Донецької області, де здійснили 6 невдалих спроб витіснити українські підрозділи із займаних позицій. Також Сили оборони відбили атаку ворога в районі Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку українські воїни успішно відбили атаку росіян у районі Урожайного Донецької області. На Запорізькому війська рф намагалися відновити втрачені позиції у районі Червоного Запорізької області, але успіху не мали.

Сили оборони України продовжують наступати на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують росіян вздовж усієї лінії фронту.