Аукціон відбудеться 2 листопада 2023 року у Національному музеї літератури України (вул. Б.Хмельницького, 11, метро «Театральна»).

На продаж буде виставлено 100 робіт. Основна добірка – це картини відомих українських художників: Федора Захарова, Зінаїди Зацепіної, Сергія Шишка, Валентини Цвєткової, Петра Столяренка, Тетяни Яблонської, Віктора Шаталіна, Льва Ходченка, Матвія Когана-Шаца, Петра Сабадиша, Якубека Карела, Степана Усика та багатьох інших, чиї ймена входять до скарбниці українського живопису. 

Серед лотів аукціону є роботи й сучасних українських художників Костянтина та Світлани Шаповалових, Любомира Мартинюка.

Родзинкою аукціону є друкована графіка 19-го століття, роботи Гюстава Доре.

Серед особливостей аукціону «Київський арт-вернісаж» є демократична цінова політика. Деякі лоти стартуватимуть від 1-ї гривні! Організатори заохочують таким чином до колекціонування живопису та дають можливість якомога більшій кількості людей взяти участь в акті благодійності.

З лотами торгів можна буде ознайомитися на передаукціонній виставці, яка триватиме 30, 31 жовтня та 1 листопада.

Для іногородніх та учасників з-за кордону є можливість взяти участь в аукціоні у режимі онлайн, а також попередньо ознайомитись з лотами, отримавши електронний каталог робіт. 

Початок аукціону о 14.00.

Додаткова інформація та реєстраціяза тел.

066-330-43-36.

Для участі в аукціоні ОН-ЛАЙН попередня реєстрація обов’язкова.

Детальніше про аукціон:

https://www.facebook.com/Kiev.artvernisage/

Аукціон проходить за підтримки Громадської ради при Міністерстві оборони України та Національного музею літератури України.

Запрошуємо долучитися до благодійної акції і допомогти сім’ям наших захисників!