Як розповів автор, він — аеророзвідник, виконує завдання з листопада минулого року в Запорізькій області. Там займається дешифруванням, тобто аналізом польотів та виявленням «чогось цікавого» під час багатогодинних польотів «Мавіком», чи якимось розвідувальним крилом, чи бомбардувальником. Тож глядачеві хоче показати красу випадкового моменту, знятого на військовий безпілотник.

Кадри, які представлені, він вибрав серед багатотисячних фото- та відеоархівів, зроблених його підрозділом. За словами воїна, 88 відсотків матеріалу з цієї галереї — це окуповані території, решта 12 відсотків — сіра зона.

Оскільки безпілотники мають різні камери, то й знімки можуть бути різними. Головне те, що постійно відбувається зйомка і фіксація різних моментів. І часто ці моменти неймовірно красиві. Як каже аеророзвідник, створюється враження, що всі ці осколки, всі ями, окопи, руїни, посадки хочуть нам щось сказати. Точніше, закричати. І якомога страшніше закричати.

На жаль, поки що на цих полях та галявинах бігають не хлопці та дівчата з України, а «панаєхавшая» орда з московії, яка незрозуміло навіщо сюди прийшла.

Ці землі будуть повернуті до України, і обстріли припиняться, але нині є унікальна можливість поспостерігати за окупованими територіями і побачити, що відбувається там, за рубежем.

За словами розвідника, цікаво дивитися на окопні лінії, на наїзди БТРів, танків, мотолиг, на капоніри та на спостережні пункти.

Завдяки зафіксованим кадрам тепер побачити все це можуть і відвідувачі виставки.

Крім того, що автор демонструє всім те, що відбувається за лінією фронту, він ще й показує, що аеророзвідка на війні попри смертельну небезпеку є захоплюючою справою. Тож сподівається, що хтось може надихнутись представленими на виставці скріншотами і захоче стати розвідником.

Хмельницька область.

Фото з відкритих джерел.